Access Consciousness

Mi lenne, ha a mai nap valami másnak a kezdete lenne?

Mi lenne, ha az életed örömteli lenne megint?

Mi lenne, ha olyan jól szórakoznál, hogy mások ítélkezéseit észre sem vennéd?

Mi van, ha az önbírálat a legérzéketlenebb dolog, amit valaha is magaddal tettél?

Több, mint 20 évvel ezelőtt, Gary Douglasnek, az Access Consciousness® alapítójának az életében elérkezett az a pont, amikor semmi nem sikerült. Éveket töltött azzal, hogy értelmet adjon az életének, és hogy olyan dolgokkal foglalkozzon, amelyek állítólag boldoggá tesznek. Végül aztán elege lett.

Az élet több kell hogy legyen ennél, mert ha nem, akkor többé már nem érdekel!

Az életről alkotott képe egészen más volt, és azt vette észre, hogy az általa ismert emberek többségétől már hat éves korában különbözött. Akkor tűnt fel neki ez a különbözőség, amikor nézte az embereket, ahogyan az életüket teremtik, és azt vette észre, hogy ez az élet cseppet sem az örömről és a lehetőségekről szól – hanem mindennek a hibáztatásáról. Gary tudta, hogy kell, hogy legyen valami több, mint amit ez a valóság fel tud ajánlani, mivel ebben nem volt semmi varázslatos, örömteli, vagy kiterjesztő.

Mi az az “Access Consciousness” ?

A videóból kiderül. Minden videó feliratozva van magyarra. Kattints a beállításokra a videó jobb alsó sarkában, kapcsold be a feliratot, és állítsd be a saját nyelvedet.

Az évek során, ahogyan felfedezte, micsoda ajándék is ő maga, úgy erősödött fel az ébersége és az a képessége, hogy tudatosságra hívja az embereket, hogy felfedezzék, hogy minden lehetséges és nincs lehetetlen. Azzal a kivételes képességgel van megáldva, hogy az életet, az univerzumot, a tudatosságot, amit mindnyájan megtestesítünk, valamint a lehetőségeket, amelyek ennek szerves részét képezik, olyan térűrből szemléli, amit eddig még soha senki nem választott.

Gary nemzetközileg is elismert gondolkodóvá vált, aki vezető szerepet vállal abban, hogy életek változzanak meg és más lehetőségek teremtődjenek – azáltal, hogy hajlandó megerősíteni az embereket abban, hogy észleljék a lehetőségeiket, és hogy meglássák, mi az, ami valójában elérhető számukra. Egyszerű, de mély tanításai számtalan embert segítettek már hozzá szerte a világban ahhoz, hogy „tudják, amit tudnak”, és hogy észre vegyék, hogy mi mindent választhatnak, amit eddig nem is feltételeztek.

Miután felfedezte azt, hogy az emberek nagyobb tudatossága meg tudja változtatni az életük irányát és a bolygó jövőjét, az Access Consciousness teremtését és kiterjesztését egyetlen kérdés vezette: „Mit tehetek, ami segítségére van a világnak?”

Az Access technikákról bővebben itt olvashatsz:

Access Bars

Testkezelés

Facilitálás

Minden jog fenntartva 2018 © Copyright - Szárnyalj velünk! - Az oldalt készítette: webrev'art