Facilitálás

Mi lenne, ha néhány őrült kifejezés teljesen átformálná az életedet?

Az Access Consciousness® hatékony eszközöket kínál a változtatáshoz és átformáláshoz. Az egyik ilyen eszköz a tisztító mondat, amelyet emberek ezrei használnak arra a világ minden táján, hogy folyamatosan könnyedséget, örömet és ragyogást teremtsenek az életükben.

Így hangzik: “Helyes, helytelen, jó és rossz, POD, POC, mind a kilenc, rövidek, fiúk és túlontúl®”

Bármire használhatod, ami megrekeszt, korlátok között tart, vagy gúzsba köt. Azoknak a dolgoknak a nagy része, amit meg szeretnénk változtatni, nem tudatos vagy logikus; energetikailag teremtjük és tartjuk fenn őket.

Idézz fel egy pillanatot az életedből, amikor igazán dühösnek érezted magad, bár logikus magyarázata nem volt a dolognak… tulajdonképpen nem az történt, hogy valamilyen energiának voltál tudatában?

Sok modalitás a szavak korlátozásait tisztítja ki. Az Access Consciousness® a szavak mögött rejlő energiákat.

Az Access Consciousness® Tisztító mondatának® szépsége, ereje és varázsa abban a képességben rejlik, hogy ki tudja tisztítani azokat a rejtett dolgokat, amelyek úgy akadályoznak, hogy még csak nem is vagy tudatában! Úgyhogy nem kell újra átélned egy helyzet fájdalmát, szenvedését a maga véres valójában ahhoz, hogy a hozzá kapcsolódó töltést kitisztítsd! Hogyan lehetne ez még ennél is jobb?

Úgyhogy amikor felteszel egy kérdést, vagy valami olyasmire gondolsz, ami korlátoz, vagy nem működik számodra, ez felhoz egy energiát. Olyan ez, mint amikor töredezettségmentesítesz egy számítógépet. Feljön az energia, futtatod a tisztító mondatot, és ezáltal sokkal több tered lesz, hogy megteremts bármit, amit választasz!

És ez még csak egy a sok közül…

Egy facilitálás során számos hasonló kérdéssel szembesülhetsz azért, hogy életed könnyedén, örömmel és ragyogva áradhasson feléd! Bármilyen életterületen kialakult elakadással jöhetsz hozzánk, garantáltan felgöngyölítjük az ügyet!

Akik már választottak minket

Minden jog fenntartva 2018 © Copyright - Szárnyalj velünk! - Az oldalt készítette: webrev'art